Hoppa över till innehåll
Välkommen till Mypadellife - din padelspecialist!
Välkommen till Mypadellife - din padelspecialist!

Tips och tricks

RSS
  • Regler för padel
    augusti 17, 2023 Kasper Pedersen

    Regler för padel

    I den här artikeln kan du läsa allt om reglerna för padel. Först går vi igenom de viktigaste grundreglerna för padeltennis, t.ex. hur man servar, användning av banans väggar och poängsystemet i padel. Och sedan, om du vill dyka ner i de specifika padelreglerna, har vi länkat till den fullständiga uppsättningen padelregler från International Padel Federation, FIP.
    Läs nu
  • Kan man spela singel i padel?
    augusti 17, 2023 Kasper Pedersen

    Kan man spela singel i padel?

    Även om dubbelspel är den vanligaste formen inom padel är det också möjligt att spela singelpadel, det vill säga med en spelare på varje sida av nätet. Om du vill prova på 1 mot 1-padel kan du och din partner boka en singelbana. Alternativt kan du spela singel på en dubbelbana med vissa justeringar av reglerna.

    Spelare på alla nivåer kan ha stor nytta av att spela singelpadel. Det ger dig till exempel möjlighet att fokusera på att förbättra ett visst slag, en viss teknik eller uthållighet. Läs allt om padel i singelformat i den här artikeln.
    Läs nu
  • Hur mycket kostar det att hyra en padelbana?
    maj 10, 2023 Kasper Pedersen

    Hur mycket kostar det att hyra en padelbana?

    Kostnaden för att boka en padelbana beror på olika faktorer som tid, veckodag och centrets geografiska läge. Det kan också finnas en skillnad mellan priset för banhyra på kommersiella pay'n'play-center, där du bokar per timme, och banbokning på padelklubbar, där du betalar via din medlemsavgift. I det här inlägget kan du lära dig mycket mer om kostnaden för att spela padel och vi guidar dig om vilka överväganden du kan göra för att spara pengar på banbokning.
    Läs nu